De puțin timp încoace încălțările tradiționale rusești, numite valenki sunt tot mai căutate în marile orașe, și printre cele mai multe fashioniste au inclus în garderobă acest tip de încălțări. Sunt confecționate din pâslă și pot lua orice formă, de cizmă, bocanc sau pantof, sunt actualizate și accesorizate cu aplicații, broderii și chiar pictate.

Colecția exclusivă „Snow Fairy” în ediție limitată de la Irina Calancea, prezintă noile cizme foarte comode, călduroase și perfecte pentru zilele și weekend-urile răcoroase de iarnă și ele se numesc Valenki.

valenki-8
Colecția „Snow Fairy” este realizată într-o capsulă de 6 modele de cizme din pâslă, în 3 nuanțe: alb, gri, și negru, sunt brodate și accesorizate cu diverse aplicații s broderii, sunt căptușite cu blană naturală care oferă un confort în plus.

Astăzi, valenki sunt un mod de autoexprimare, o reflectare psihologică a individualității feminine. Totuși, tinzând la o perfecțiune, nu trebuie să uităm nici de practicabilitate, deoarece chiar și cea mai originală pereche de încălțăminte ne va aduce o adevărată satisfacție dacă este comodă. Iar Valenki sunt exact de ce avem nevoie, un design modern, șic, cochet, confortabil și practic.

valenki-5

irka-carte-de-vizitaAdresa magazinului: Alexandru cel Bun, 83, etaj 2

Reper: strada pietonală, vizavi de Creme de la Creme

Telefon: 069678357

Orar: Luni-sâmbătă de la 10:00 la 19:00 

Detalii pe pagina de Facebook Irka Shoes

P

Distribuie articolul: