Celebrii interpreți români Smiley și Alex Velea și-au schimbat profesia. Aceștia au devenit, cu ocazia filmării unei pelicule românești, crescători și cultivatori de pepeni, un fel de agricultori, ziși pepenari. Iată ce rol vor avea în noul film “#Selfie”.

În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi si Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele două zile dinainte de Bacalaureat. Aceasta este povestea fimului “#Selfie” în care Smiley și Alex Velea joacă rolul unor pepenari (persoana care cultivă sau vinde pepeni).

 

Cei doi cântăreți nu sunt la prima colaborare cinematografică, ei au mai jucat împreună în producțiile “Nașa” și “Un film simplu”. Din distribuția filmului #Selfie” mai fac parte: Razvan Fodor, Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan, Alexandru Călin, Răzvan Vasilescu, Carmen Tănase, Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu, George Vintila, Dan Chişu și Florin Calinescu. De regia peliculei s-a ocupat Cristina Iacob, în timp ce scenariul a fost scris de Alexandru Molico, Maria Spirache, Geo Caraman și Cristina Iacob.

Duet cu… Pavel Bartoș

Smiley si Bartoș

Un alt coleg de-al lui Smiley își schimbă profesia, tot la îndemnul interpretului. Pavel Bartoș va lansa vineri, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Smiley, „Românii au Talent”, o piesă în duet cu acesta din urmă. De-a lungul celor opt ediții al celui de-al patrulea sezon “Românii au Talent”, telespectatorii ProTV au auzit de nenumarate ori expresia “Cu fuioru”, care marca momente sau situații amuzante. Totul a început dintr-o joaca și a ajuns un adevarat… fenomen! Cel puțin așa explică Smiley și Bartoș denumirea viitoarei piese.

 Smiley si Bartos

“La un moment dat, în concurs a apărut o fetiță care avea cu ea și un fuior. Noi am întrebat-o la ce îl folosește și pentru că era doar recuzită am rugat-o să îl lase în culise. Așa a început toată nebunia. Am luat fuiorul cu noi în toate orașele, la toate show-urile, și l-am folosit de câte ori a fost nevoie”, a povestit Smiley. Viitorul hit va beneficia și de un videoclip, deja filmat în câteva locații din București.

Surse: 1music.roADPM

Distribuie articolul: