O nouă piesă din partea lui Smiley - parte din noul său album - Smiley10. Este o colaborare cu Guess Who, iar succesul piesei nu a întârziat să vină. În primele două zile de la lansare are deja 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Smiley:

„Ce ma fac cu tine de azi?” este întrebarea pe care ne-o punem cu toții la un moment dat și la care fiecare trebuie să găsească un răspuns.

Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reușim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Până la urmă asta e lucrul cu adevarat important în viața. Calitatea vieții noastre este dată de calitatea relațiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru.

„Ce ma fac cu tine de azi?”, a șaptea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale ale lui Smiley, care se desfășoară în cadrul proiectului aniversar, vine să starteze lansările artistului din această toamnă.

Creat de HaHaHa Production ®/Cat Music – Muzica: Andrei Maria (Smiley), Marius Pop, Lucian Nagy, Sergiu Ferat, Serban Cazan; Text: Andrei Maria (Smiley), Laurentiu Mocanu (Guess Who); Producție adiționala: The Donuts – Sergiu Gherman & Tyler Mehlenbacher; Regie: Ionut Trandafir (Trandafilm)