Smiley a fost numit marți Ambasador al Bunăvoinței, alăturându-se altor două personalități din România care au primit acest titlu, Andreea Marin și Gheorghe Hagi, scrie unimedia.info

„Este un moment foarte important pentru noi să-l avem pe Smiley alături de noi în clădirea UNICEF și să-l avem alături de noi pentru a promova drepturile copiilor în România. El se va alătura celorlalți doi ambasadori ai bunăvoinței în România, Andreea Marin și Gheorghe Hagi, iar la nivel internațional, altora precum Shakira sau Ricky Martin. Pentru UNICEF alegerea unui Ambasador al Bunăvoinței este o decizie foarte importantă, deoarece căutăm acea persoană care împărtășește valorile noastre”, a declarat Sandie Blanchet, reprezentanta UNICEF în România.

Ambasadorul Bunăvoinței dezvoltă inițiative alături de UNICEF, susține UNICEF în demersurile pe care organizația le întreprinde pentru copiii vulnerabili și marginalizați pe baze voluntare.

Smiley a devenit al treilea Ambasador al Bunăvoinței în România după Andreea Marin, numită în 2006, și Gheorghe Hagi, numit în 2008.

Distribuie articolul: