Artiștii desăvârșiți își creează lucrările în doi timpi și trei mișcări, dacă sunt inspirați și muncesc suficient de mult. Asta a demonstrat Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, după ce a lansat, în această seară, videoclipul piesei „Oarecare” - o melodie, versurile căreia îi îndeamnă pe oameni să trăiască cu demnitate. Mesajul pozitiv al acestei piese se dezleagă și din videoclipul alb-negru, în stil retro, în care cântărețul îl imită pe actorul de comedie Charlie Chaplin.

Nu mai este un secret că Smiley posedă propria sa casă de producție muzicală – HaHaHa Production. Anume aici a fost produsă și noua piesă. „Într-o zi ca oricare alta, într-un studio dintr-o margine de București, o mână de oameni veseli și talentați, pe numele lor din buletin: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racoviță, Mihai Andrei, Vlad Munteanu și Dorian Micu, au venit cu o idee frumoasă și s-au hotărât să o pună pe note muzicale. Au numit-o Oarecare” – acest mesaj a apărut astăzi, pe pagina virtuală a casei de discuri.

Smiley recunoaște că a lansat această piesă după ce o parte din ea a fost utilizată într-o reclamă. Fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă rezultatul complet, iar acesta a venit tocmai astăzi. Artistul a mărturisit acest lucru azi, în studioul Kiss FM, acolo unde a fost invitat ca să cânte live piesa și să dezvăluie mai multe detalii despre noul său produs muzcal.

„Luni l-am filmat, ieri l-am primit și s-ar putea să apară săptămâna aceasta. Este ceva ce n-ați mai văzut până acum. Eu m-am distrat atât de tare făcând clipul acesta și sper ca oamenii care-l vor vedea să se distreze cel puțin la fel de tare ca mine”, a mărturisit Smiley.

Pe lângă aceasta, cântărețul român a mai declarat: „Oarecare nu este o piesă pe care aveam intenția să o lansăm în acest moment. Avem multe cântece la studio care așteaptă acea zi potrivită. Este o piesă pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil și datorită mesajului ei simplu și pozitiv: să îți trăiești viața cu demnitate, să te bucuri zi de zi de ceea ce ai și să fii bun nu te costă nimic.”

Distribuie articolul: