Printr-o întorsătură de evenimente neaşteptate, un număr semnificativ de telefoane Nokia Lumia au ajuns să fie folosite sub formă de fustă, scrie playtech.ro

Cu siguranţă nu este nici prima şi nici ultima oară când lumea modei şi a tehnologiei s-au intercalat cu rezultate spectaculoase. Cea mai recentă dovadă a acestui concept s-a manifestat chiar zilele trecute în cadrul Săptămânii Modei de la Londra. În acel context, tot mai multe gadgeturi au fost înfăţişate ca acccesorii vestimentare sau sub forma unor accesorii de modă, în speranţa atragerii de posibili investitori.

playtech.ro

Într-un caz particular a fost evidentă colaborarea dintre Nokia, de bună voie şi nesilită de nimeni, designerul Fyodor Golan şi casa de design Kin. Toate aceste entităţi au dat dovadă de creativitate dusă la extrem în momentul în care smartphone-uri de vârf, Lumia 1520 şi Lumia 1020, au fost asamblate sub forma unei fuste. Pentru a continua asemănarea cu un obiect vestimentar, fiecare telefon afişa o bucată dintr-un material textil, iar în funcţie de mişcarea pe care o întreprindea modelul, imaginea se modifica relativ la schimbarea de poziţie. 

http://playtech.ro/

Demonstrat mai degrabă ca şi concept, rezultatul final este probabil extrem de greu şi incomod de purtat. Din acest motiv, practicalitatea cu siguranţă nu a stat la baza ideii. Ne putem lega şi de rezistenţa la intemperii sau autonomia piesei vestimentare, având în vedere că spectacolul vizual are loc doar atunci când telefoanele sunt aprinse. De dragul argumentului, putem sări peste ferma de cabluri USB necesară încărcării terminalelor.

playtech.ro

Distribuie articolul: