Orange Moldova asigură accesul la serviciile și produsele de comunicare tuturor locuitorilor țării. Peste 3600 de centre comerciale și puncte de vânzări oferă clienților confort în deservire, iar conceptele inovative ale magazinelor directe Orange le asigură experiențe inedite.

Constantin Diurici, Manager Vânzări cu Amănuntul, Orange Moldova: „Căutam cele mai inovative soluții în oferirea serviciilor noastre, precum voce sau internet. Suntem prezenți în fiecare localitate și punem la dispoziția clienților noștri cele mai noi gadget-uri precum: laptopuri, telefoane, modeme, tablete, accesorii smart etc. Prioritatea noastră sunt clienții, iar prin investițiile noastre în dezvoltarea magazinelor, le garantăm accesul la comunicare de calitate”.

 Orange

Primul operator de telefonie mobilă și internet din țara noastră continuă să-și surprindă clienții prin concepte inovative de magazine. Orange Expo și Orange Conect sunt două experiențe inedite pe care moldovenii le trăiesc zi de zi, iar lumea digitală continuă să fie extinsă și la Orange Smart Store – un nou magazin deschis în incintă Shopping MallDova. Centrul comercial îmbină perfect gadgeturile și telefoanele de ultima generație cu un spațiu multifuncțional.

 Orange

Dorin Axenti, Manager Rețeaua Directă de Magazine, Orange Moldova: „Produsele care se găsesc în acest magazin fac parte dintr-o gamă selectă și sunt poziționate într-o manieră smart. Pentru a fi comparate între ele mai ușor, în premieră doar în acest magazin, gadget-urile au prețuri digitale în spate și sunt expuse pe un dispozitiv, pe care poate fi văzut caracteristicele produsului, prețul, precum și accesoriile conexe”.

Orange

Centrul comercial revoluționează prin design și tehnologii performanțe. Magazinul dispune de un portofoliu vast de telefoane, tablete, laptopuri, accesorii stilate și inovatoare, precum și dulapuri dedicate pentru încărcarea telefoanelor mobile de diferite branduri. Consultanții utilizează tablete interactive pentru a le oferi consumatorilor recomandările necesare. Compania a asigurat acoperire WiFi în incintă Orange Smart Store, iar clienții își pot programa vizita în prealabil sau pot accesa rețelele de socializare și distra în Game Zone. Prin inovații transformate zi de zi în servicii accesibile, dar și deservirea de calitate la standarde internaționale, Orange Moldova răspunde necesităților celor peste 2 milioane 600 de mii de clienți ai săi.

Ion Popescu: „Sa fii la Orange e destul de convenabil, pentru că nu există probleme de comunicare, magazinele sunt dotate cu cele mai noi tehnologii și întotdeauna poți găsi device-urile necesare”.

 

Ana Ciobanu: „De șapte ani sunt client Orange, iar angajații companiei m-au deservit întotdeauna extraordinar. Am încredere în operatorul meu”.

Petru Borș: „Orange Smart Store m-a uimit prin inovații. Îmi place că serviciile sunt digitale și am văzut la raft dispozitive interesante și moderne”.

Orange Moldova este singura companie din domeniul telecomunicațiilor din țara noastră care a obținut patru certificate ISO, în domeniile managementul calității, securității informației, mediului, sănătății și securității ocupaționale. Înaltele aprecieri reconfirmă faptul că Orange oferă servicii la standarde internaționale, iar acest fapt îi motivează zilnic pe consumatori să aleagă operatorul numărul 1 din Moldova.

P