„Surcica nu sare departe de trunchi” - acesta este proverbul care astăzi, îl vom atribui talentatei Smaranda Burlacu. Fiica cuplului Burlacu-Țepeș și-a lansat primul său videoclip pentru piesa - „Copilăria mea”.

Din doi oameni frumoși și talentați, doar o copie fidelă a acestora putem avea în showbizul autohton. Astăzi, Smaranda, fiica Corinei Țepeș și a lui Costi Burlacu și-a lansat primul său videoclip pentru piesa – „Copilăria mea”.

Costi Burlacu a postat pe pagina sa de Facebook video-ul la care a scris: „O nouă realizare a Smarandei! Savurați farmecul copilăriei și păstrați copilul din voi.”

S-a depus multă muncă pentru realizarea acestui viseoclip, dar pentru că Smărăndița este o fetiță foarte talentată, filmările au decurs minunat. Acestea au avut loc în vara anului trecut, într-un parc din Chișinău, dar și la un teren de joacă pentru copii.

Printre cei care au muncit la aceast video sunt: muzică – Costi Burlacu, back-vocal – Corina Țepeș, text – Galina Furdui și orchestrație & mix – Sandu Gorgos.