Cu toţii am auzit de legea atracţiei universale, care presupune o conexiune directă dintre gândurile şi lucrurile pe care le obţinem. Chiar dacă la prima vedere pare ceva simplu, a începe să-ţi monitorizezi gândurile e la fel de dificil ca atunci când încercai să faci primii paşi în viaţă. Întrebarea totuşi e alta. Putem să şi slăbim cu ajutorul acestei legi a atracţiei? Vezi mai jos sfaturi de la cercetătorii în domeniu. Legea atracţiei lucrează în concordanţă cu gândurile tale. La ce te-ai gândit în ultima perioadă: “Că nu vrei să te îngraşi?”, “Că toate dietele sunt dificile?”, “Că nu vei reuşi să slăbeşti?”

Stop! Aceste gânduri vor face să se întâmple exact ceea ce nu îţi doreşti. Iată 3 moduri bune de a începe o dietă cu ajutorul minţii:

1) Direcționează-ţi gândurile dominante
Gândurile tale dominante se vor reflecta ulterior în viaţa ta. Pentru a-ţi vedea corpul într-o lumină mai bună, concentrează-te pe ceea ce-ţi place în loc de ceea ce nu agreezi. Apreciază-ţi corpul în orice mod posibil. Spre exemplu: dacă nu-ţi place ceva la corpul tău, încearcă să te bucuri că eşti sănătos şi te poţi deplasa liber.

2) Exploatează puterea emoțiilor
De câte ori ţi-ai exprimat emoţiile negative în legătură cu corpul tău, în cazuri când observi că blugi nu ţi se mai potrivesc…Încearcă să-ţi imaginezi un corp zvelt şi frumos, permițând emoțiilor pozitive să creeze aceste imagini mentale. În timp ce faci acest lucru, comunici universului că eşti fericit în corpul tău, iar universul începe să reflecte acest adevăr înapoi spre tine.

3) Schimbă-ţi perspectiva gândurilor
Ca să obţii un corp zvelt şi demn de invidiat e nevoie de luni sau chiar ani de muncă. Asta nu înseamnă însă că nu poţi să te bucuri de corpul tău acum. Încearcă acest exercițiu: Gaseşte un loc liniştit pentru a fi singură și închide ochii. Gândeşte-te intens la cum te-ai simţi dacă ai avea un corp frumos şi bine lucrat, o burtă mai plată şi fese mai mici. Stai cu aceste sentimente cât de mult poţi. Făcând acest exercițiu în mod regulat universul primeşte semnalul tău, iar în scurt timp vei observa cum cântarul într-adevăr îţi aduce surprize.

Pentru a pierde în greutate cu ajutorul Legii Atracţiei, e nevoie iniţial de o schimbare lăuntrică. Încearcă să foloseşti această dietă bazată pe forţa minţii şi vei vedea cum lucrurile din viaţa ta se vor schimba spre bine.

Sursa:www.wingsfortheheart.com

Distribuie articolul: