Anul Nou poate fi un nou început pentru tine în plan relațional. Privește viitorul cu optimism! Poate că te demoralizează gândul că nu vei avea un partener în noaptea dintre ani, dar nu e cazul să te izolezi!

Propune amicilor sau rudelor să petreacă la tine

Dacă prietenii tăi n-au nimic stabilit pentru petrecerea de Anul Nou, oferă-te să le oferi locuința ta pentru a vă bucura împreună. Fiecare poate aduce câte ceva pentru masa de Revelion sau puteți prepara ceva rapid împreună, în ultimele ore.

Mergi în centrul orașului

În mijlocul mulțimii adunate să admire spectacolul de artificii din centrul orașului nu te vei mai simți singur, deci poate fi o idee dacă vrei să faci ceva ieșit din comun. Vei uita de singurătate și dacă le telefonezi celor dragi aflați la depărtare pentru a le face urări și pentru a afla cum o mai duc.

Fă ce-ți place mai mult

Dacă alegi totuși să rămâi acasă, alege să faci ceva pe placul tău. Pentru răsfățul propriu, alege o rețetă de desert care știi că-ți merge la suflet și o carte care bănuiești că te va prinde, fă un maraton de filme sau caută un joc sau un serial captivant.

Vezi partea bună

Propune-ți să nu te mai critici atât de aspru. Începe chiar din ultima zi a acestui an și pune pe hârtie ce ai reușit în 2017. Amintește-ți cât de mult ai muncit, câte persoane ai ajutat sau pe câte ai bucurat, câte surprize plăcute ai făcut.

Distribuie articolul: