Joaca „de-a doctorul” s-ar putea termina trist pentru un adolescent din Statele Unite ale Americii. Timp de o lună, băiatul s-a ascuns în Secția de Ginecologie a unui spital din Florida, simulând că este medic. Acesta a fost prins de către un angajat al instituției medicale chiar în momentul în care examina o femeie!

Poliția orașului West Palm Beach, din statul american Florida a reținut băiatul de 17 ani, care, pe parcursul unei luni întregi, simula că este medic ginecolog. Băiatul își făcea apariția cu regularitate în Departamentul de Ginecologie al St. Mary’s Medical Center, purtând în piept badge-ul care îl afișa drept anestezist, scrie 7News.

Pentru a nu trezi suspiciunea angajaților spitalului, băiatul numele căruia este ținut în taină, purta halat alb cu logotipul clinicii, un stetoscop în jurul gâtului și inscripția de „anestezist”. 

Cel care a descoperit că băiatul este un intrus și nicidecum un angajat al spitalului, s-a dovedit a fi Sebastian Kent – unul dintre doctorii angajați ai clinicii. Acesta l-a deconspirat pe curios în timp ce examina o pacientă. Kent s-a adresat imediat colaboratorilor de la pază, care, la rândul lor, au alertat poliția locală. „Se dădea, în fața pacienților, drept Dr. Robinson”, spune martorul.


World News Videos | ABC World News

Poliția a analizat înregistrările camerelor de luat vederi, instalate la spital și a constatat că băiatul nu a intrat niciodată în sălile în care erau internate pacientele. Mama vinovatului, însă, a declarat că fiul său se află sub supravegherea medicilor, din cauza unei boli psihice și refuză să ia medicamentele care îi sunt prescrise. Aceasta afirmă că anterior, băiatul n-ar fi comis nicio crimă.

Administrația St. Mary’s Medical Center afirmă, însă, că nu se va opri aici și că va insista ca organele de drept să investigheze cazul și în continuare. „Individul nu a avut contact cu toți bolnavii din spital și nu a avut acces la toate zonele de îngrijire a pacienților din spital. Spitalul a alertat imediat autoritățile locale, care au luat individul în custodie, iar noi vom face tot posibilul ca ancheta lor să fie în desfășurare”, declară conducerea spitalului, potrivit fox13now.com.

Foto: wesh.com

Distribuie articolul: