Atunci când alegi o bluză, tricou sau cămașă cu siguranță dorința principală e să se potrivească maximal posibil cu ce mai ai prin garderobă la nivel de fuste sau pantaloni. Aici croiala și culoarea sunt decisive, iată de ce investiția într-un articol vestimentar pe care să-l poți purta în diverse contexte și diferit asortat va fi una „de milioane”.

Am selectat pentru tine 10 bluze de la 10 producători autohtoni, numai bune pentru finalul sezonului cald.

Nikita Rinadi

Colurile, dar și un model practic universal și potrivit atât la o pereche de pantaloni scurți, cât și la o fustă foarte deosebită pentru o ținută de seară.

Parubina

Dacă te-ai plictisit deja de albul tradițional, alege ceva cu imprimeu sau broderie. Este perfectă și pentru ținutele office.

EHO

Clasicul și chic-ul au ceva în comun – se pot combina cu diverse accesorii în partea de jos și vor fi foarte lejere pentru vremea de afară.

Alina Bradu

Alege o IE stilizată. Va fi mereu la modă și o vei putea asorta cu absolut orice!

Mallena

Bluza cu un croi mai lărguț care este răcoroasă şi uşor de purtat. Este practică şi confortabilă, și acum are și reducere -20%🌴🌿

Vasconi

O colecție nouă, absolut superbă, colorată și foarte potrivită oricăror preferințe în sezonul cald.

Georgette

Pentru cele mai faine evenimente ale acestei veri, dar și cele mai gustoase, Georgette a pregătit tricouri apetisante sau cu mesaje calde.

L.Storojuc

Creatoarea Liudmila Storojuc nu se lasă de volane nici în sezonul cald.

Tricon & My Revival

Liniile marine au fost mereu la modă, mai ales în sezonul brizei de mare.

Iuvas

Poartă Moldova cu tine, oriunde ai merge.