Din când în când n-ar strica să-ți schimbi imaginea din „femeie simplă”, într-o „femeie fatală”. Într-o divă seducătoare, care ar acapara toate privirile atunci când și-ar face apariția la un eveniment sau atunci când ar vorbi la vreo conferință – doar ea s-ar putea alege cu toate grațiile bărbaților din jur. Iată cum poți fi tu această cuceritoare:

1. Vocea
Vorbește cu o voce ușoară, nu șoptit, dar atât cât să îi facă pe cei din jurul tău să se apropie de tine atunci când vorbești. Un exemplu bun este Angelina Jolie. Încearcă să asculți cum vorbește, să îi urmărești tonalitatea vocii.

2. Mister
Creează o „mască” sub care să nu ți se citească emoțiile. Nu mai spune tuturor unde ești și ce faci, păstrează un pic de mister care să te învăluie și să-i intrige pe ceilalți. Uneori această mască este utilă și pentru tine, te poate ajuta să te regăsești în situațiile dificile.

3. Alege culori închise
Femeia fatală nu poartă galben strălucitor sau roz strident. „Scanează-ți” garderoba ta și alege tot ce ai verde ănchis, maro sau rochiile negre. Alege culorile închise care se potrivesc tenului tău. Dacă nu ai așa ceva, fă o tură prin magazine și cumpară-le. Să nu îți fie frică să alegi un alte stiluri sau culori închise.

4. Învață să tachinezi
Poartă haine care să-ți evidențieze formele, dar nu arata prea mult. Ideea este să sugerezi formele corpului, nu sa le arăți în totalitate. Ține minte: îmbracă-te cu gust și totul va ieși așa cum ți-ai planificat! Învață chiar să flirtrezi. Joaca-te de-a șoarecele și pisica cu bărbatul din fața ta și acest lucru sigur îl va înnebuni!

5. Evită pantalonii
Rolul femeii fatale este să fie cât mai feminină, deci blugii sau orice alți pantaloni sunt excluți! Dacă totuși trebuie să-i porți, optează pentru un model cu talie înaltă și evită pantalonii prea strâmți.

6. Folosește bijuterii de efect
Alege câteva bijuterii de efect pentru a-ți completa ținuta și jonglează cu ele. În felul acesta ținuta ta va avea tot timpul un punct de atracție. Un colier deosebit va pune ochii pe gâtul tău.

7. Folosește suspensori
Nu îți expune niciodată piciorul gol, oricât de bronzat ar fi! Cumpără-ți ciorapi din plasă sau suspensori de culoare complementară ținutei sau negri. Vei adăuga clasă ținutei tale și vei evita situațiile de evitat pentru o doamnă.

8. Blana
Orice femeie fatală are nevoie de o haină de blană, nu trebuie neapărat să fie naturală, așa că nu te speria. Caută un model clasic – albă, neagră sau maro, acestea sigur vor prinde bine. Este metoda ideală de a te încălzi și a arată chic fară nici un efort.

9. Machajul
Evită sclipiciul și machiajul unei adolescente! Investește într-o bază de calitate, mascara și ruj de calitate. Aplică o fundație pală și poți încerca machiajul de „ochi fumurii”. Rujul trebuie să fie maro sau roșu, oricare ți se potrivește. Nu uita să verifici să nu ți se întindă pe lângă buze sau pe dinți.

10. Parfumul
Întregește-ți ținuta cu un parfum clasic, evită miresemele de mâncare. Nu uita să ai părul curat și în stare perfectă zilnic, așa te vei simți cu adevărat ca o femeie fatală!

sursa: ileen.ro

Sursa foto: deby.rounblogdebeauty.ro

Distribuie articolul: