Femeile despre care vă vom spune mai jos nu s-au speriat să fie și modele inconfundabile, și mame grijulii. În ciuda tuturor așteptărilor, aceste modele geniale au reușit să câștige o grămadă de bani și să se bucure, în același timp, de ceea ce înseamnă dragostea maternă. Despre cine vorbim, aflați mai jos!

Anul trecut, Alessandra Ambrosio și Adriana Lima au fost unite nu doar de faptul că au prezentat noile modele Fantasy Bra. Ambele, la împlinirea a 33 de ani, au reușit să devină mame de două ori. 

Doutzen Kroes este și ea mămică. Modelul de 30 de ani a născut recent cel de-al doilea copil. La doar 4 luni de la naștere, modelul a defilat la showul anual Victoria’s Secret, dând de înțeles că maternitatea nu este un motiv pentru a-ți schimba imaginea impecabilă.

Lily Aldridge. Deși este cel mai „miniatural” model Victoria’s Secret, Lily a reușit să devină și mamă, între timp. Lily are o fiică pe care a născut-o la 27 de ani. Își dedică întreg timpul pentru educația copilului și a renunțat la mai multe ședințe foto de dragul fetiței sale.

Miranda Kerr. Modelul de 31 de ani are un băiețel pe nume Flynn Bloom, născut din relația sa cu Orlando Bloom. 

Heidi Klum. Deține un adevărat record. De-a lungul carierei sale de model la Victoria’s Secret, Heidi a născut patru copii!

Gisele Bündchen are doi copii. Supermodelul de 34 de ani le recomandă mămicilor să nu uite că sunt femei cu care au slăbiciuni și să nu devină jertfe ale împrejurărilor.

Laetitia Casta educă un băiat și două fiice. Modelul de 36 de ani își iubește familia, dar nu vorbește niciodată despre ea. 

Helena Christensen. A devenit mamă de băiat la 31 de ani.

Carolina Kurkova. Modelul de 30 de ani educă un băiețel. După nașterea copilului, a dispărut pentru un timp din vizorul presei.

Marisa Miller va deveni mama celui de-al doilea copil la sfârșitul primăverii care urmează. 

Foto: facet.v10.pl, Victoria’s Secret, dailymail.co.ukreveal.co.ukpixgood.com,  celebritybabyscoop.comcelebritybabyscoop.comcelebritybabyscoop.combabble.comparentherald.com

Distribuie articolul: