În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, Centrul Expozițional Internațional Moldexpo va găzdui cea de-a 20-a ediție a expoziției internaționale de mobilă, utilaje, scule, materiale și accesorii pentru fabricarea mobilei EXPO MOBILA.

Reduceri exclusive de la 40 de companii

În acest an, expoziția a reunit peste 40 de companii de mobilă din Republica Moldova. Participanții vor prezenta o varietate mare de mobilier – bucătării, dormitoare, mobilă corp, mobilă tapițată, precum și accesorii, furnituri și țesături pentru industria mobilei. Doar patru zile la standul fiecărei companii vizitatorii vor beneficia de reduceri exclusive!

Ce noutăți au pregătit expozanții?

Salonul de mobilă românească „Clasic Mobili” va oferi reduceri atractive la canapele de piele. Oferte speciale vor fi valabile la standurile Artvent RTD (inclusiv dormitoare de design unic, canapele de colț și mobilier de baie) și Domus Italia (cea mai mare selecție de bucătării italiene).

O gamă variată de mobilier modular, tapițat, de bucătărie și mobilă corp va fi prezentată de rețeaua de magazine mobiland.md și de compania de mobilă Indart, iar la standul companiei Calligaris vor fi expuse mese și scaune stilate,  precum și saltele ortopedice și pentru toate anotimpurile. Decorprim Plus SRL vă propune mobilă de birou și casă la cel mai inovativ design. Almir SRL va prezenta la stand saltele ecologice și modele noi de paturi

Mobilier elegant și confortabil va fi expus la standul fabricii de mobilă Polimobil. Toate tipurile de mobilier corp cu design unic va prezinta compania Elite Decor.

Baumall și Dekada Kids (partenerul oficial al fabricii de mobilă pentru copii Cilec Turcia) va prezenta mobilier de înaltă calitate și sigur pentru copii. O nouă colecție de mobilă elegantă și de calitate superioară va fi expusă de magazinul online de mobilă Mobvaro-M.

Producătorul local Montebella va etala peste 15 modele de chiuvete în 6 culori.

Black Friday la expoziția EXPO MOBILA vă aduce prețuri foarte de mici la o gamă variată de mobilă. Puteți cumpăra mobilă de top pe bani puțini în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Moldexpo.

Mai aveți timp să vă înregistrați și să primiți un bilet gratuit de acces la expoziție. Doar înregistrându-vă, aveți posibilitatea să vizitați expoziția în toate cele patru zile de eveniment.

Ne întâlnim pe 28  noiembrie, în Pavilionul central al C.I.E.Moldexpo!