2018 bate la ușă, iar din punct de vedere astrologic exista zodii pentru care anul următor se anunță extrem de promițător.

Trei dintre ele vor avea parte de dragoste multă, dar și de câștiguri financiare neașteptate.

Fecioară

Anul 2018 va fi unul foarte bun pentru cei nascuti in zodia fecioara, din toate punctele de vedere. Anul acesta, două semne de foc Uranus în Berbec la începutul anului și Jupiter în Leu, spre sfârșitul lui 2018 îți vor aduce multă energie și vor acționa ca ție să îți fie bine în 2018. În anul 2018 vei reuși să te descoperi mai mult pe tine în fața celor din jurul tău. Vei crea noi legaturi puternice de prietenie și de iubire dar îți vei și consolida legăturle vechi. Vei comunica mult mai ușor, vei avea mai multă îndrăzneală de a visa și de a-ți îndeplini visurile cele mai arzătoare. Ușile ți se vor deschide cu usurință, pe măsură ce capeti mai mult curaj și încredere de sine. Cu Uranus în zodia Berbecului reușești să comunici mult mai usor cu cei apropiați – familie, prieteni și să îi vezi într-o lumină pozitivă.

Vărsător

Poate că acum nu poți crede acest fapt, dar anul 2018 este important pentru tine pentru că te va ajuta să găsești răspunsurile la întrebările tale cele mai intime și mai profunde. Vei reuși să te echilibrezi și să găsești cea mai adevărată cale.
Dorințele tale se vor materializa la momentul oportun, exact atunci când ai nevoie. Pe măsura desfășurării anului 2018, vei căpăta din ce în ce mai multă încredere în tine și vei găsi soluțiile cele mai bune. De asemenea vei fi un sprijin de nădejde și pentru prietenii tăi pe care îi vei încuraja cu cele mai bune sfaturi.
Anul ce vine, ascultă-ți vocea interioară cu mai multa încredere. Fii stăpână pe ceea ce simți și vei găsi fericirea, inspirându-i și pe oamenii din jurul tău.

Rac

Visurile, idealurile, conexiunile personale… vor fi foarte valoroase pentru tine în anul ce vine. 2018 te găsește cu o energie aparte, cu atât de multe idei pe care vrei să le pui în aplicare, iar prietenii și cei apropiați sunt foarte săritori, vrând să te susțină în tot ceea ce îți propui. Jupiter se află în Rac la începutul anului și de aici vine această energie debordantă. Optimismul tău va fi la cote înalte, ai mai multa încredere de sine și mai multă încredere în ceilalti, un ingredient atât de necesar îndeplinirii planurilor pe care le avem.

Ai încredere în ceea ce are 2018 să îți ofere din toate punctele de vedere și nu lăsa nimic să te doboare și să te oprească din zborul tău!

Distribuie articolul: