După ce s-a separat de modelul care i-a dăruit o fiică, rapperul rus TImati încă mai atrage asupra sa atenția publicului cu privire la cine i-ar stăpâni inima în prezent. În această seară, cântărețul a turnat și mai mult gaz pe foc.

Invitat la „Omul Anului” – Gala de premiere a celor mai iscusiți și celebri bărbați din domenii ca televiziune, jurnalism, publicistică, muzică, cinematografie ș.a., Timati s-a afișat în fața blitzurilor alături de tocmai două femei speciale din viața sa.

@timatiofficial мужчина года) #GQ

Фото опубликовано Alena Shishkova (@missalena.92)

Prima este Alyona Shishkova – blondina care i-a dăruit o fiică pe nume Alisa. Modelul a demonstrat astfel că se află în continuare în relații de bună înțelegere cu Timur Yunusov.

С любимыми девочками ❤️

Фото опубликовано Black Star (@timatiofficial)

A doua e Anastasia Reshetova – bruneta despre care s-a vorbit de multe ori prin târg că ar avea o relație aparte și de durată cu Timati. În ciuda acestui fapt, modelele păreau a se afla în relații de prietenie.

Cei trei nu au rămas prea mult timp în aceeași componență, Alyona retrăgându-se și lăsându-i pe Timati și Anastasia să pozeze de unii singuri.

Foto: Instagram