Radu Sârbu, fostul membru al trupei O-Zone şi-a descoperit o nouă pasiune: când nu intră în studio pentru înregistrări, pune obiectivul pe cele mai focoase femei din showbiz.

După ce s-a bucurat de succes la nivel mondial alături de colegii săi de trupă, Dan Bălan şi Arsenie Todiraş, Radu Sârbu, unul dintre membrii formaţiei O-Zone a intrat într-un con de umbră.

Formaţia s-a desfiinţat, însă pasiunea pentru muzică nu a dispărut. Radu a intrat în studio ca producator şi paralel cu asta şi-a mai descoperit o pasiune: fotografia!

Pentru că a fost nevoit de mai multe ori să le facă un book de prezentare cântăreţilor pe care îi are în custodie, Radu şi-a cumpărat un aparat foto profesionist şi a decis să le facă de unul singur. Şi pentru că i-a ieşit foarte bine, a plusat. S-a gândit să-şi ducă hobby-ul la un nivel mai profesionist, şi asta se vede din fotografiile publicate pe pagina sa de facebook.

Printre modele pozate, fostul membru al trupei O-Zone a reuşit să-şi îmbrace cât mai sexy nu doar soţia Sianna, ci şi pe cântăreaţa Natalia Barbu.

Sursa: cancan.ro
Foto: facebook.com