Într-un nou sezon, cu o nouă imagine! Așa se afirmă tot mai multe nume din showbiz, de la începutul lunii martie. Excepție nu este nici Andreea Antonescu. Artista și-a făcut un hairstyle nou și a stârnit, odată cu el, multe critici din partea fanelor.

Ex-solista trupei ANDRE arată diferit, de câteva zile. La început de martie, a mers la salon, a solicitat să i se facă breton și să i se vopsească părul în două nuanțe. Prima apariție TV cu această nouă imagine a fost în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde Andreea a declarat:

Imediat la… #vorbestelumea!!! #tvshow #show #newlook #fashion

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) on

„Am un nou look și încă o dată le mulțumesc celor care au grijă de mine. Reacția mea a fost wow în momentul în care m-am uitat în oglindă. Eu întotdeauna am fost o persoană cu principii atunci când vine vorba de schimbări radicale, mai ales ale părului. Dar sunt foarte mulțumită de rezultat. Încerc să port această coafură așa cum trebuie și sunt extraordinar de mândră.”

Fanele Andreei nu au văzut cu ochi prea buni alegerea artistei, sugerându-i că blondul „o îmbătrânește”.

Aflăm, de asemenea, că interpreta pregătește un nou videoclip, iar acesta e unul din sacrificiile pe care le-a făcut de dragul produsului video.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: