Sue Berkeley şi Eli Bob şi-au făcut nunta printre rafturile unui supermarket din Casula, Australia. La evenimentul inedit, organizat sâmbăta trecută, au participat peste 100 de nuntaşi. Cei doi au ales să își unească destinele în locul unde petrec cel mai mult timp şi unde se simt cel mai bine.


Adică, la supermarketul din cartier. Iniţial, prietenii au crezut că este vorba de o glumă. Însă nu a fost deloc aşa. Sue şi Eli au trimis invitaţii tuturor apropiaţilor încă de anul trecut şi toată lumea i-a sunat imediat înapoi după ce a văzut că nunta va avea loc „la raionul anvelope al magazinului Costco”.

„Iubesc magazinul ăsta. Îmi fac zilnic cumpărăturile aici şi petrec ore în şir printre rafturi. Soţul meu vine aici de cel puţin trei ori pe săptămână. Era normal să ne căsătorim aici”, a declarat mireasa pentru un post de televiziune.

24-foto2-55-90

Mesele au fost instalate între rafturile cu anvelope, iar nuntaşii nu au fost deranjaţi de clienţii care împingeau la cărucioare şi căscau gura numărându-le dumicaţii. Darurile de nuntă erau luate direct de pe rafturi şi se achitau la plecare. Inclusiv meniul de nuntă a fost improvizat cu ajutorul conducerii magazinului, iar servirea la mese a fost în regim de autoservire.

„Ne-a costat mai puţin nunta, pentru că aici preţurile sunt extrem de mici. De fiecare dată când cumpărăm ceva aici suntem fericiţi pentru că economisim la fiecare achiziţie. În alte părţi produsele sunt mai scumpe”, a explicat Eli.

24-foto4-85-50_0

24-foto3-85-50_0

Nuntaşii au mâncat hot dogi, carne la grătar şi au băut vinuri pe care le luau direct de pe rafturi. Preotul a trebuit să se deplaseze la magazin pentru a oficia ceremonia. Mireasa a fost adusă la „altar” de casierul preferat, la care obişnuieşte să-şi achite cumpărăturile.

Sursa: click.ro