Doar o cămașă și… atât! Sau un pulover supradimensionat, care să acopere numai… esențialul și să lase la vedere picioarele interminabile. Sexy sau „Sorry, ai mers prea departe!”?

Kendall Jenner

E frumoasă, tânără și unul dintre cele mai apreciate modele ale zilelor noastre. Ce mai, are toată lumea la picioarele ei! Și, că tot veni vorba despre picioare, le admirăm și noi în cea mai recentă imagine cu membra clanului Kardashian, care și le-a etalat în toată splendoarea lor.

Trecătorii probabil că se mirau cum de a ieșit Kendall doar în pulover pe străzile din New York, fie el și oversized. E posibil să fi avut un pantalonaș minuscul pe dedesubt, însă numai ea știe asta. Noi am admirat look-ul pe care frumoasa brunetă îl afișează în mod repetat, nefiind pentru prima dată când domnișoara Jenner dă de bănuit că este pe jumătate dezbrăcată.

Lady Gaga 

Nici pentru controversata divă nu e prima dată când iese în lume fără pantaloni, fustă sau ceva care să îi acopere măcar posteriorul. De fapt, o să trecem în revistă câteva dintre outfit-urile cântăreței – dacă a purta doar o bluză poate fi numit un întreg outfit! – în care dorința ei de a-i șoca pe bieții privitori este evidentă.

Diva era aici în 2015, când nu s-a sinchisit să pună pe ea ceva mai mult decât un tricou înainte de-a ieși din casă. Interesant e că a ales totuși un tricou pe care scrie că strălucește. În ce, într-un simplu t-shirt?!?

Ei da, aici avem o vedere… de ansamblu asupra chestiunii în discuție. Din față, dar și din spate. Și nu ne plângem, toate sunt la locul lor, nu lipsește nimic. Mă rog, poate  lipsește încă o piesă vestimentară, ca fusta sau pantalonii, care să nu permită asemenea expunere.

Solange

Sora lui Beyonce e o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului! Și arată aproape de fiecare dată, când își face prezența în public, i-re-pro-șa-bil! Ca în această imagine, când lasă la vedere unul dintre cele mai mari atuuri fizice ale ei – picioarele!

În concluzie, ideea lui Solange de a păși în spațiul public fără partea de jos a ținutei sale nu e chiar greșită. Unii ar denumit-o chiar inspirată. Vouă cum vi se pare? Un sacou și asta e tot ce ne trebuie ca să înscriem puncte la capitolul vestimentar?

Miley Cyrus

Ea chiar că le-a încercat pe toate în materie de vestimentație sau costum de scenă! Așadar să poarte un sacou pe post de rochie… e nimica toată pentru ea! De fapt, e chiar puțin surprinzător, având în vedere cât de controversată e artista în mod obișnuit și cât de banal s-a prezentat ea la Billboard Music Awards în 2012. Zău, Miley, puteai mai mult!

Sursa foto: Hepta.md

Distribuie articolul: