Emoții tari și pozitive la Festivalul Baloanelor cu aer cald, organizat în week-end-ul precedent la Ivancea, Orhei. Au profitat și îndrăgostiții de acest eveniment. Un tânăr și-a condus iubita legată la ochi până la un balon mare cu aer cald, pe care scria invitația de a se căsători cu el! În lacrimi de bucurie, tinerii au serbat fericitul moment la înălțime!

cerere in casatorie
 
Tânăra logodnică a fost adusa la Ivancea cu ochii legați, la ora șapte dimineața. S-a pomenit în mijlocul Festivalului Internațional al Baloanelor cu Aer Cald, iar pe balonul din fața ei era întrebată dacă este de acord să se mărite cu iubitul ei. 
 
cerere in casatorie
 
Cere in balon
 
Viitorul mire a planificat totul în cele mai mici detalii: flori, decor, inelul într-o cutie drăguță, până și scara în care va urca în balon a fost decorată cu flori. Tânărul i-a cerut mâna fetei așezat în genunchi și cu foarte multe emoții pe față. Fata a fost de-a dreptul uimită, iar emoțiile au fost copleșitoare. După ce a răspuns printre lacrimi „Da”, cei doi logodnici au urcat în balonul cu aer cald și au sărbătorit la 600 de metri înalțime marele eveniment. 
 
cerere in balon
 
Cerere in balon
 
cerere in balon
 
Cerere balon
 
Festivalul Internațional al Baloanelor cu aer cald s-a desfășurat al treilea an consecutiv, la inițiativa Companiei Tirex Petrol. Este unul dintre cele mai așteptate și mai colorate evenimente ale anului.

Distribuie articolul: