Zeci de admiratoare ale mersului pe bicicletă s-au întrunit, astăzi, de 1 Martie, pentru a celebra venirea primăverii și pentru a lansa cea de-a 8-a ediție a mișcării „Fete pe biciclete”. Grațioasele doamne și domnițe și-au scos bicicletele din garaj, și-au prins mărțișoare și nu s-au sfiit să parcurgă în fuste și rochii un traseu de tocmai 10 kilometri prin capitală.

Astăzi, la ora 14.00, curajoasele membre ale grupului de inițiativă „Fete pe biciclete” și-au dat întâlnire la Arcul de Triumf din capitală pentru a porni împreună pe un traseu cu lungimea de circa 10 kilometri. 

La evenimentul realizat pe Facebook, s-au înscris peste 70 de participante dornice de a alunga frigul de afară și de a petrece timpul creativ și calitativ. 

Primăvara vine-n plai, Scoate bicla din sarai! Știm că e cam frig afară și că nu se face primăvară cu o singură bicicletă, de aceea am decis să ne adunăm și să facem o plimbare colorată prin oraș. Și ce ocazie mai bună decât prima zi de primăvară?! Vă îndemnăm să vă decorați biclele cu câte un mărțișor și să veniți duminică, 1 martie, la 14.00, la Arcul de Triumf din Chișinău, de unde vom pedala împreună pe străzile orașului. Rugăm ca persoanele minore să fie însoțite de adulți”, spun Fetele pe Biciclete, pe pagina virtuală a evenimentului.

Fetele au obținut autorizația de la primărie și au fost escortate de câțiva membri INP.

Precum vedeți, Fetele pe Biciclete sunt fericite că au parcurs cu bine traseul de 10 kilometri și că au adus măcar puțină culoare prin Chișinău!

Oare ce surprize ne mai pregătesc?

Foto: Moldova.org, Facebook

Distribuie articolul: