Indiferent de timpul pe care îl petreceți împreună, unul dintre voi va întâlni dificultăți la descrierea chipului partenerului. Același lucru l-au experimentat și cuplurile din video de mai jos. Sarcina li s-a părut atât de complicată, încât au și uitat unele trăsături ale chipului iubit.

Într-o relație amoroasă partenerii au studiat și reținut orice trăsătură a feței pe care au mângâiat-o de atâtea ori. Ochii de un albastru ca al cerului, buze dulci ca mierea, piele fină ca spuma laptelui și alte comparații demne de cele mai romantice poezii ne sunt în gând atunci când ne amintim de chipul iubit.

Dar ce fac acei dintre noi, majoritatea ce nu știu să opereze cu astfel de figuri de stil? Ce fac cei ce în viața reală sunt mai neîndemânatici? Să ne imaginăm că sunteți în situația în care trebuie să descrieți chipul iubitului sau iubitei pentru un specialist în fiziognomie – acea persoană ce alcătuiește portretele din cuvitele martorilor unei crime sau accident. Câteva cupluri au trecut prin această experiență, iar rezultatul a fost neașteptat.

Este un joc psihologic eficient pentru a vă cunoaște partenerul mai bine și felul în care acesta vă percepe. Încercați acest exercițiu acasă, e distractiv.

SURSA

Distribuie articolul: