Dragostea pentru design te poate ajunge la orice vârstă. Actorul spaniol Antonio Banderas a ajuns să trăiască acest sentiment la vârsta de 55 de ani, lansând prima sa colecție vestimentară masculină alături de brandul danez Selected.

Lansarea noii Selected Homme Collection vine după ce Banderas, stabilit cu traiul în Regatul Unit, s-a aventurat să se apuce de studiat fashion design-ul la Colegiul de Artă Central Saint Martins, din Londra. Student fiind, actorul a acceptat totuși să colaboreze cu brandul scandinavian de high-street.

Colecția lui Banderas este inspirată de la brandul Versace și de la moda specifică spaniolilor. Aceasta reflectă omul de zi cu zi, cu stilul vestimentar cotidian. Actorul se regăsește din plin în această serie de articole: de la jacheta de motociclist sau blazer-ul tipic și până la blugii rupți, incluși în colecție.

Prețurile pentru cele cca 30 de articole din colecție variază între 25$ pentru un tricou, la 485$ pentru un sacou negru, în stil biker, hainele urmând să se vândă pe Selected.com și cu amănuntul, începând din luna august a acestei veri.

Banderas declară că nu se oprește aici. Continuă să studieze și poate că în curând, bărbații vor savura o nouă colecție cu semnătura lui!

Foto: Courtesy Photo

Distribuie articolul: