O tânără din Brazilia, pe nume Catarina Migliorini, şi-a scos la licitaţie virginitatea, pentru o sumă mai mult decât frumușică. Fata afirmă că o face cu intenții nobile, vedeți care sunt acestea, ce sumă va incasa fata, dar și cum arată ea. O tânără originară din Brazilia, și-a scos la licitație virginitatea, iar câștigător a devenit un japonez, care v-a achita fetei pentru o noapte de dragoste, 780 de mii de dolari.

Catarina Migliorini, studentă la Educaţie Fizică, a susţinut iniţial că va dona 90 la sută din câştig asociaţiilor caritabile care vor construi case în statul brazilian Santa Catarina, dar organizatorul licitaţiei, care va folosi această idee pentru un documentar, e sceptic în această privinţă, scrie Huffington Post, citat de realitatea.net

“Am fost surprins pentru că în fiecare discuţie avută cu ea a susţinut că e vorba de o pură afacere, nimic mai mult”, susţine bărbatul, care a mai precizat că “e atât de faimoasă acum în Brazilia, încât dacă nu va oferi banii organizaţiilor caritabile, imaginea ei va avea de suferit”. Pentru a nu fi acuzaţi de prostituţie, cel care a cumpărat și cea care și-a vândut virginitatea, vor întreține actul sexual într-un avion.

Precizăm că în ultimul asemenea licitații se petrec tot mai frecvent, iar virginitatea și-o vând nu doar femeile, ci și bărbații. Spre exemplu un bărbat pe nume Alex Stepanov, și-a vândut virginitatea pentru 3 mii dolari, unei braziliene.

Ce părere aveți despre asemenea ”licitații” și ”afaceri”? 

Distribuie articolul: