„Bărbatul Ken” sau Rodrigo Alves, este de neoprit și continuă să-și facă schimbări la nivelul feței și a corpului, încât nici singur nu mai știe prin câte operații a trecut. Uite că acum, cei care îl urmăresc pe rețelele sociale au observat că acesta tinde să-și facă o nouă transformare. 

Acesta pare că are drept scop să renunțe la „păpușa Ken” de dragul „păpușei Barbie”. După ce și-a modificat nasul de mai multe ori, așa încât a ajunst să se plângă că acesta „cade” și a intervenit asupra „pătrățelelor” de pe abdomen, ca mai apoi să-și injecteze grăsime în posterior, uite că acum, Rodrigo Alves și-a pus perucă blondă, a îmbrăcat o blană până în pământ și a urcat pe tocuri imense. Încă în septembrie acesta a dezvăluit că a descoperit că are un alter ego, o femeie pe nume Jessica și că nu mai dorește să se ascundă.

Din dorința de a se reinventa, bărbatul și-a petrecut aproape jumătate de viață încercând să se tranforme în celebra păpușă Ken. Convins că avea un corp total inestetic, Rodrigo Alves a trecut prin numerose intervenții chirurgicale, menite să îl apropie de „perfecțiune”. „Nu m-am născut așa! M-am transformat. A fost o călătorie foarte lungă și încă nu a ajuns la final”

Din anii 2000 și până în prezent, brazilianul a suferit circa 60 de operații de estetice și are în plan să își mai retușeze câteva zone ale corpului.

Foto: Woman.ru

Distribuie articolul: