Ruxanda Covalschi trăiește atmosfera sărbătorilor de iarnă încă de la început lunii decembrie. Asta pentru că anume atunci, tânăra interpretă a început filmările pentru noul său videoclip, unul cu o poveste deosebită în spate. Și-a dorit să-și surprindă familia și cei dragi chiar în noaptea de Crăciun. Iată de ce, a ținut totul în mare taină, pentru ca anume de sărbători să le trezească emoții printr-o piesă cu un mesaj profund.

Nu a optat pentru un colind tradițional, ci pentru un cântec de iarnă pe care l-a dedicat familie sale.

„Am marele noroc să fac parte dintr-o familie numeroasă, mulți dintre membrii căreia însă și-au construit un viitor prosper departe de casă. Dorul pentru unchi, mătuși, verișori îl simt cel mai mult acum, de sărbători. Și dacă anul trecut, le-am dedicat „Colindul celui fără de țară”, în acest an, am decis să le spun cât de mult îi iubesc și cât de mult înseamnă ei toți pentru mine. În plus, mămica a fost întotdeauna inițiatoarea tuturor realizărilor mele. Acum, însă am vrut să-i mulțumesc eu pentru tot ce a făcut pentru mine”, a spus Ruxanda.

„Regia și filmările producției video le-am gândit împreună cu așa-zișii mei „complici”, care m-au ajutat să-mi îndeplinesc acest vis de iarnă. Am filmat în trei zile diferite. Am reușit să prindem chiar și primii fulgi de zăpadă, dar și frumusețea acestui minunat anotimp minunat. Ceea ce mi-am dorit a fost să transmit cât mai bine sentimentele pe care le trăiesc pentru cei dragi sufletului,” a adăugat tânăra interpretă.

Citește și: Un mesaj emoționant pentru cei ce trăiesc și iubesc românește! Ruxanda Covalschi prezintă „Zimbrul de la hotare” (VIDEO)

Și lansarea produsului final a fost una specială:

„Dacă ce cele mai multe ori, atunci când realizam un videoclip, îl lansam în cadrul diverselor evenimente, de data aceasta mi-am propus să o fac cu totul altfel. Chiar în seara de Crăciun, în sânul familiei, am prezentat videoclipul pentru „Dor de iarnă”. De altfel, atunci l-am văzut și eu pentru prima dată. Bineînțeles, nu s-a trecut fără lacrimi de fericire și aprecieri. Sunt foarte fericită că am putut să-mi bucur părinții și toate rudele. Le doresc tuturor sărbători minunate!”, a conchis Ruxanda Covalschi.

Dragă Ruxanda, îți dorim ție și întregii tale familii un sfârșit de an frumos și fie ca 2018 să fie unul și mai bun!

Foto: Arhivă personală, captură video