Casa pe care și-a construit-o Steve Areen în Thailanda l-a costat doar 9000 de dolari și a fost meșterită în 6 săptămâni. Cu ajutorul unui prieten, dar și a ginerelui său, Steve și-a ridicat casa visurilor – o locuință neobișnuită, care a atras atenția presei internaționale.

6000 de dolari i-au trebuit lui Steve ca să ridice pereții din cărămizi și argilă, ai casei. Bărbatul mărturisește, însă, că dacă ar fi nevoie să mai construiască o casă, ar folosi cărămizi și pământ presat.

Alți 3000 de dolari i-au trebuit lui Steve pentru a finisa construcția și a o face să arate ca o adevărată bijuterie din argilă.

Casa thailandeză poatră denumirea de ”dom” și are ferestre lipsite de geamuri: în această casă, asemănătoare unui iglu, pătrunde, în mare parte, lumina naturală a Soarelui.

Deasupra dom-ului, Steve a ridicat un balcon deschis, sub cerul liber. Construcția este acoperită cu stuf, iar Steve și-a instalat acolo un hamac în care se alintă cu priveliști încântătoare.

Chiuveta pe care și-a instalat-o în baie este 100% naturală: este făcută din bambus, dar și alte materiale naturale. 

Iar în fața dom-ului, Steve a mai construit și un bazin artificial, în care privește cerul înstelat, în timpul nopții.

Steve Areen a realizat și un film în care efectuează un tur prin locuința sa, propunându-l tuturor internauților care nu pot călători ăn Thailanda.

Foto: Steve Areen, theownerbuildernetwork.co, www.viralnova.com, inhabitat.com, bloggingfromtheranch.com

Distribuie articolul: