La fel cum se întâmplă în fiecare an, ieri seară, brandul Victoria’s Secret a oferit un show de excepție. 50 dintre cele mai sexy femei ale planetei au sosit la centrul expozițional Earls Court, din Londra, pentru a prezenta noile colecții ale mărcii. Show-ul a fost împărțit în 6 tematici diferite. Cum a avut loc fastuoasa prezentare și cu ce curiozități a fost organizat evenimentul din acest an, vedeți mai jos. 

Precum vă spuneam mai sus, show-ul a fost împărțit în șase blocuri tematice diferite, fiecare marcat de o colecție tangentă. Bunăoară, au fost prezentate colecții care se înscriu în categoriile: „Îngeri aurii”, „Călătoarea exotică”, „Femeia viselor”, „Poveste”, „Universitatea PINK” și „Balul îngerilor”.

În contextul acestor șase temarici, designerii mărcii au prezentat modele de lenjerie care corespund tuturor gusturilor și tendințelor: de la dantela sexy, modele sportive, sutiene decorate cu pietre prețioase și cpână la motivele etnice. Toate modelele noi, prezentate aseară, se vor vinde, în curând, în reprezentanțele magazinelor Victoria’s Secret din întreaga lume. 

Prezentarea care a trecut a fost primul caz în care colecțiile sunt expuse în afara teriroriului Statelor Unite ale Americii. Totodată, acesta a marcat adevărate recorduri în ceea ce privește numărul ținutelor prezentate, care au fost 79 la număr, adică cu 10 mai multe decât anul trecut. 

Defileul a fost marcat de prezențe feminine extrem de cunoscute în întreaga lume. Apogeul show-ului a fost momentul în care supermodelele Adriana Lima și Alessandra Ambrosio au prezentat modelele „Fantasy Bra”, despre care vă povesteam și mai devreme. Costul fiecăruia dintre sutiene este de circa 2 milioane de dolari. Lima a prezentat Fantasy Bra deja pentru a treia oară, în timp ce Alessandra – a doua. 

Dacă am traduce show-ul de ieri seară în cifre, am enumera:

8 – Numărul oficial al îngerașilor brandului. În Colecția de Aur sunt incluse, actualmente: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Karlie Kloss și Lindsay Ellingson.

15 – De atâtea ori a participat, în cadrul show-ului, Adriana Lima – o adevărată veterană a îngerilor brandului. Mulți afirmă că acesta a fost ultimul defileu al supermodelului.

4 – Cu atâtea luni în urmă îngerul Doutzen Kroes a născut cel de-al doilea copil al său. Ieri, modelul a strălucit în lenjerie intimă.

39 – Atâtea seturi de aripi au fost pregătite în special pentru show. 

18 – Atâtea kilograme cântărește cea mai grea pereche de aripi purtate pe podium de un model. Pentru defileu, au fost angajați 25 de artiști make-up, 25 de stiliști și 9 nail artiști.

1 000 000 – Cam atâtea cristale Swarovski au fost utilizate pentru confecționarea lenjeriei și a aripilor pentru show.

1380 – Atâtea ore au fost folosite pentru confecționarea unui sutien Fantasy Bra.

40 – Atâtea minute le-ar fi trebuit modelelor pentru a se pregăti de prima ieșire pe podium, adică pentru a îmbrăca sutienele Fantasy Bra. Pentru show, însă, acestea s-au îmbrăcat în doar 20 de minute.

Foto: ELLE