Shopping de vis, multă distracție, relaxare și activități pentru copii. Timp de încă un an, Shopping MallDova a fost alături de tine și te-a bucurat cu cele mai frumoase evenimente pentru întreaga familie. Iar de ziua noastră îți vom oferi și mai mult – toți prietenii Shopping MallDova sunt invitați la petrecere!

De la deschidere și până în prezent, Shopping MallDova, primul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, își reconfirmă constant poziția de reper urban pentru cumpărături și ultimele tendințe ale modei. Mii de vizitatori ne-au pășit zilnic pragul pentru a da o tură la cumpărături și pentru a-și achiziționa cele mai recente ținute de la renumite branduri internaționale.

Concertele cu participarea interpreților și formațiilor preferate, expozițiile tematice, dar și evenimentele dedicate celor mici au adunat mii de vizitatori dornici să descopere lucruri noi. Familii din toată țara au ales să-și petreacă timpul la Shopping MallDova datorită multiplelor activități, spațiului sigur și confortului oferit, care le-au permis să-și diversifice programul zilnic. 

“Pentru a-ți răsplăti fidelitatea, de ziua noastră de naștere vom da o mare petrecere, la care te așteaptă multe surprize, cea mai mare fiind un recital Carla’s Dreams”, ne spun cei de la Shopping MallDova. Pe 21 noiembrie, începând cu ora 20:00, vino la concertul incendiar, unde vom cânta cele mai cunoscute piese și vom dansa pe săturate, pentru ca la final tu să „poți să cazi de jos în sus”! 

“Îți promitem că acești 11 ani sunt abia începutul, iar distracția, cumpărăturile de calitate și evenimentele pentru tine vor fi mereu în programul Shopping MallDova”, menționează cei de la Shopping MallDova.

P