Iulian Moga și-a pus din nou creativitatea în funcție, pentru a completa cu un videoclip superbul featuring dintre Shift (nume real Gabriel Mihai Istrate) și Andra. Cei doi interpreți au lansat o piesă care aduce primăvara în sufletul fiecăruia dintre noi. Cine sunt autorii acestei minunate piese, dar și care e rodul colaborării dintre interpreți, aflați mai jos.

„Avioane de Hârtie” este o piesă cu versuri inspirate din copilăria lui Shift, chiar dacă interpretul nu-și recunoaște nicidecum nostalgia. La muzică, Shift a muncit în colaborare cu Marius Moga, iar la versuri – de asemenea ei doi.

Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o să ajungi departe/ Mi-au spus că nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Și cea mai tare parte e că visele devin realitate”, spune Shift în piesă, îndemnând toată lumea să nu renunțe la vise.

Nici Andra nu a fost mai puțin optimistă după lansarea, de aseară, a videoclipului, declarând, pe contul său de Facebook: „Lasă grijile, hai să facem avioane!”

„Avioane de hârtie” este o producție semnată de MIDIOTS & DEMOGA MUSIC și a întrunit muncile a zeci de oameni, printre care aranjori, persoane responsabile de Mix & Master și styling. 

Urmăriți noul videoclip aici:

Foto: Facebook

Distribuie articolul: