Casa Zen, care este proprietatea celor doi iubiți, este estimată la circa 13 milioane de dolari și se află în Miami Beach. Deși proprietatea este una de-a dreptul spectaculoasă, se pare că cei doi nu reușesc să o vândă, cel mai probabil din cauza prețului pipărat.  

Shakira și Pique duc o viață regească și dețin o casă absolut superbă în Miami Beach. Artista vrea cu tot dinadinsul să o vândă, dar nu reușește – pentru a treia oară în doi ani, Shakira a scos din nou la vânzare vilă de lux în valoare de 12,99 milioane de dolari.

vila shakira

ila

Prima oară, Shakira a încercat să vândă vilă de aproape 800 de metri pătrați, în anul 2013, contra sumei de 14,95 de milioane de dolari. Nu a reușit, astfel încât a scăzut api prețul la 12,9 milioane de dolari. Nici de această dată nu a fost să fie, însă Shakira speră că a treia oară să fie cu noroc.

shakira

shakira vila

Casă în stil „Zen” dispune de 6 dormitoare, 9 băi și o piscină care îți tăie răsuflarea! Aspectul exterior este unul minimalist, însă în interior, vilă este una extrem de luxoasă. Parchetul este de lemn într-o nuanța deschisă, iar bucătăria este mobilată ultra-modern. Camera principală are un spațiu imens destinat relaxării și deschidere către piscină. În casă se mai găsește o încăpere destinată televizorului și o sală de sport.
Vecinii sunt și ei unii faimoși, iar printre ei se număra Matt Damon, Cher, Billy Joel și Jennifer Lopez.

shakira

shakira

shakira

În toamna anului trecut, Shakira a confirmat faptul că ea și Gerard Pique urmează să devină din nou părinți. Cei doi au deja un copil, pe micuțul Milan, în vârstă de aproape 2 ani. Pe lângă faptul că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel, interpreta Shakira este și ambasadoare UNICEF. Pentru a reprezenta o cauză nobilă, vedeta a acceptat să se fotografieze cu cei doi bărbați din familia sa

shakira

Sursa: Agenția de Presă Mondenă

Distribuie articolul: