Shakira a lansat videoclipul piesei „La La La (Brazil 2014)”, dedicat Cupei Mondiale, care va avea loc în Brazilia, scrie UNIMEDIA. Interpreta și-a scos în clip și fiul la vedere. La nici doi ani, acesta vrea să lupte, alături de mama sa, împotriva foametei în rândul copiilor.

Odată cu lansarea noului videoclip, Shakira s-a aliat cu o Companie Internațională de producere a alimentelor pentru a susține World Food Programme (WFP) și obiectivul organizației de a construi o lume fără foamete. Videoclipul transmite un mesaj de bucurie și speranță pentru toți copiii din lume, în același timp contribuind la comunicarea inițiativelor derulate de World Food Programme pentru a luptă împotrivă foametei.

Shakira declară: €„Cu ajutorul melodiei ‘La Lala (Brazilia 2014)’ vrem să contribuim și noi măcar puțin și să îi facem pe oamenii din întreaga lume conștienți de munca și eforturile extraordinare pe care organizația World Food Programme le face pentru a lupta împotriva foametei”.

Surpriza cea mare este aceea că fiul Shakirei, Milan (1 an și jumătate) apare și el în videoclip, surprins în timp ce lovește mingea de fotbal cu piciorul! Pique a învățat-o și pe Shakira câteva trucuri cu mingea, pe care cântăreața le-a folosit chiar în acest videoclip.
Tot pentru Cupa Mondială la fotbal, au lansat o piesă specială Pitbull, împreună cu Jennifer Lopez, “We Are One (Ole Ola)”.

Distribuie articolul: