Cântăreaţa columbiană Shakira a devenit membră a Institutului Mensa, renumita organizaţie a persoanelor cu un coeficient de inteligenţă foarte ridicat – minimum 130 -, care reprezintă doar 2% din populaţia lumii, informează dailymail.co.uk. Potrivit site-ului Sinembargo, cu un coeficient de inteligenţă de 140, Shakira a fost admisă ca membră a Institutului Mensa, o organizaţie internaţională a oamenilor supradotaţi, ai cărei membri obţin rezultate superioare la testele de inteligenţă, comparativ cu 98% din populaţia lumii.

Shakira nu este singura celebritate membră Mensa, printre vedetele cu un mare coeficient de inteligenţă numărându-se Madonna (140), Quentin Tarantino (160) şi James Woods (180).

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona. Cele două vedete au devenit părinţii unui băieţel, Milan, în ianuarie anul acesta.

Sursa: one.ro

Distribuie articolul: