La cei 38 de ani ai săi, cântăreața Shakira se poate numi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că și-a făcut o carieră inconfundabilă, Shakira este soția unui bărbat la fel de celebru ca ea și mama a doi feciori. Și pentru că a oferit din sine tot ce e mai bun de fiecare dată, Shakira a obținut receptivitatea fanilor și a fost remunerată pe bună dreptate cu 3 certificate din partea Guinness World Records. Care sunt acestea, vă spunem mai jos.

Nu ne mai mirăm de faptul că Shakira se numără printre artiştii incluşi în Guinness World Records 2015 – un volum aniversar, menit să sărbătorească împlinirea a 60 de ani de la publicarea primei cărţi dedicate recordurilor mondiale.

foto: Instagram

foto: Instagram

Vă întrebați pentru ce a primit Shakira acești lauri din partea acestei organizații mondiale?

1. Shakira este deținătoarea celui mai bine vândut album de muzică spaniolă, din istorie.

2. Cea mai bine vândută piesă din toate timpurile este tot a Shakirei. Vorbim despre single-ul „La tortura”. Pe YouTube, videoclipul acestei piese a fost vizualizat de peste 159,512,385 de oameni.

3. Vedeta a reușit să devină prima persoană din istorie, care a adunat peste 100 de milione de Like-uri la pagină. Shakira Isabel Mebarak continuă să fie cea mai apreciată persoană de pe Facebook, pagina sa de artist fiind apreciată deja de peste 100,2 milioane de persoane.

foto: captură web facebook.com/shakira

foto: captură web facebook.com/shakira

Câtăreața și compozitoarea columbiană a reușit să devină atât de populară după ce a pozat pe Stadionul Maracanã la Rio din Brazilia, în cadrul ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale FIFA 2014. Atunci, în presă au apărut și primele speculații cu privire a faptul că Shakira urma să devină mamă pentru a doua oară.

„Este o mare onoare, pentru mine, să aflu că am devenit atât de populară. Rețelele de socializare și în special Facebook îi ajută pe artiști să treacă peste crize și să existe între scenă și public”, mărturisea Shakira, atunci.

foto: Instagram

foto: Instagram

Potrivit contactmusic.com, volumul aniversar al Cărții Recordurilor prezintă o colecție de recorduri mondiale impresionante și include și un CD prin care cititorii pot vizualiza în format tridimensional performanțele noilor deținători ai recordurilor mondiale.

foto: Facebook

foto: Facebook

Distribuie articolul: