După ce a anunţat că nu va cânta timp de un an, pentru a se concentra asupra copiilor săi, cântăreaţa columbiană însărcinată cu al doilea bebeluș s-a apucat de creat jucării. Shakira a încheiat un parteneriat cu o companie americană pentru a lansa o colecţie de jucării pentru bebeluşi, scrie Publika.md.

Colecţia First Steps va include nu numai jucării, ci şi obiecte pentru copii şi va fi lansată în magazine în luna noiembrie. Încasările din vânzarea lor vor fi donate Barefoot Foundation, fundaţia înfiinţată de Shakira, care se ocupă de educarea şi îngrijirea copiilor săraci din Columbia natală. „Jucăriile fac parte din procesul de dezvoltare a unui copil, în prima parte a vieţii sale, iar acesta este motivul”, spune Shakira – însărcinată în cinci luni cu al doilea său copil, pentru care a decis să lanseze colecţia.

Pe lângă linia de jucării, interpreta columbiană va scoate și un serial pentru copii. Filmul online, care include 12 episoade, va fi lansat luni şi în el va apărea şi primul fiu al cântăreţei, Milan.

Shakira

Shakira a confirmat la sfârşitul lunii august că este din nou însărcinată, într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: „Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”. Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, declarase anterior că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie numeroasă cu iubitul ei, Gerard Pique, în vârstă de 27 de ani, spunând că visul ei este de a avea suficient de mulţi copii pentru a alcătui o echipă de fotbal.

Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, care a avut loc în Africa de Sud. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

Sursa: CSID.ro

Distribuie articolul: