Cea mai populară interpretă de pe Facebook a devenit mămică pentru a doua oară, după cum informează presa spaniolă. Shakira (37 de ani) și fotbalistul spaniol Gerard Piqué (27 de ani) au devenit părinții celui de-al doilea pe 29 ianuarie seara, la Barcelona!

Potrivit revistei HOLA!, ieri, la 18:55, Shakira a început să resimtă contracții și a fost transportată la clinica Quirón Teknon, exact acolo unde acum doi ani, l-a adus pe lume și pe primul său băiețel – Milan. Potrivit presei din Spania, de data asta, pentru Shakira a fost închiriat un departament întreg al clinicii, pentru ca femeile internate în odăile vecine să nu aibă acces la intimitatea familiei. 

În odaia în care a fost adusă Shakira și bebelușul, după naștere, au fost amplasate plante înalte, care au fost puse la geam, pentru a acoperi orice priveliște din interior, întrucât paparazzii au ocupat locuri, în parcarea clinicii, încă de pe 27 ianuarie. Vedeta s-a apropiat de clinică într-o mașină albă, marca Audi.

Shakira a născut și de data asta prin operație de cezariană. La venirea pe lume a primului copil, vedeta a ținut morțiș ca la naștere să nu asiste niciun bărbat. Băiețelul a venit pe lume la ora 23:15, pe 29 ianuarie. Interesant este că fratele său mai mare a venit pe lume la 22 ianuarie, iar părinții lor vor fi omagiați ambii la 2 februarie

Sursele care informează despre fericitul eveniment încă nu au aflat și prenumele pe care îl va purta cel de-al doilea băiețel al Shakirei. Prietenii lui Gerard, însă, au declarat că în lista de prenume posibile se numără Andrea și Sacha.

Amintim că Shakira a anunțat despre cea de-a doua sarcină a sa în toamna anului 2014, pentru ca mai târziu să spună că așteaptă încă un băiețel. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că își dorește o familie mare: „Îmi doresc 8 sau 9 copii de la Gerard. Vom avea propria echipă de fotbal”, a declarat interpreta.

Foto: Jaume de Laiguana/UNICEF

Distribuie articolul: