Dacă cea mai importantă seara a anului urmează să fie serbată într-un local de lux, cu lume selectă, atunci alege o rochie maxi în care să te simți regina balului. O rochie dantelată lungă până-n podea decoltată la spate este opțiunea perfectă. Nu uita de accesorii, acestea trebuie să fie voluminoase și preferabil realizate din pietre și metale prețioase. Dacă ai optat pentru un model minimalist, atunci o pereche de cercei voluminoși și o brățară poate personaliza ținuta vestimentară. Completează rochia cu o geantă mini și o pereche de pantofi cu toc înalt.

 

Rochia cocktail este modelul potrivit care te poate salva în orice situație. Întrucât “Verdele Smarald” a fost desemnată culoarea anului 2013, poți opta cu încredere pentru o rochie viu colorată. Poți combina ținuta cu accesorii de culoarea neagră, albă sau nude. Cu toate astea nu vei da greș dacă vei alege o rochie într-o nuanță plăcută de verde mentă, de culoarea roșie sau albastru intens. O cafenea sau restaurant este locația ideală pentru acest tip de rochie. Femeile plinuțe și cele corpolente ar fi cazul să aleagă modele cu mânecă lungă sau în trei sferturi și să-și accentuieze doar acele zone ale siluetei care le avantajează. Cum ar fi zona bustului în limita bunului simț.

 

 

Dacă Revelionul va fi serbat acasă la o cină romatică alături de persoana iubită asta nu înseamnă ca trebuie să neglijezi aspectul tău fizic. Alege un model clasic, cu croială dreaptă, pentru mai multă comoditate. O aranjare de păr, un make-up lejer și o pereche de cercei va valorfica cea mai simplă rochiță din garderoba ta.

 

 

Seara de Revelion promite să fie una gălăcioasă, petrecută alături de prieteni într-un club de noaptea atunci rochia mini sau midi decorată cu paiete sau cristale este tot de ce ai nevoie. Asorteaz-o cu bijuterii argintii, o poșetă mini metalică și o pereche de pantofi înalți din latex.

Fii regina serii și nu uita cum vei înâilni anul nou – așa îl vei petrece.

Distribuie articolul: