Unii oameni cred că pentru ceremonia nunții, doar rochia este cea mai importantă. Dar realitatea este alta, majoritatea femeilor iubesc pantofii, și își doresc încălțăminte în care piciorușele lor să se simte fabulos! Așadar, vezi ce încălțăminte îți alegi pentru nunțile din sezonul estival.

Confortul pantofiilor de sezon este important, din păcate nu toate miresele se țin de acest reper. Foarte multe din ele optează pentru încălțăminte frumoasă, dar nu prea comodă. Dacă ești mireasă curând, adică în această vară, vezi care încălțăminte este cea mai potrivită în dependență de stilul nunții tale.

1. Nunți tradiționale în stil clasic

incaltaminte comoda mireasa

Foto: wedding.amerikanki.com

Nunți formale, tradiționale în stil clasic, cu mirese în rochii glamouroase, cer un stil sofisticat, indiferent de vreme. Cele mai multe mirese din această categorie optează pentru o pereche de încălțăminte elegantă cu tocuri înalte pentru a completa ținutele lor de vis. Populare sunt sandalele strappy, acestea permit picioarelor tale, o șansă mai bună de a respira în căldura verii! Culorile Ivoire și Cream sunt adesea favorizate pentru acest stil de nuntă, dar ai putea încălca un pic regulile și ai putea opta pentru nuanțele de: argint sau aur.

2. Nunțile în stil Cocktail

incaltaminte comoda mirese

Foto: wedding.amerikanki.com

Ceremoniile în stil Cocktail, de fapt, dau pentru miresele contemporane, șansa de a merge într-adevăr în oraș cu o asemenea pereche de pantofi. O rochie de lungime mai scurtă trebuie neapărat completată cu o pereche de încălțăminte „trăsnet”. Sandalele cu centuri sunt ideale, dacă mai au și pietre prețioase (sau cel puțin imitații) să știi că ai făcut alegerea perfectă. O opțiune mai îndrăzneață ar fi să le dai și un mic „șic” spre exemplu o dantelă de culoarea roșie sau una de un verde smarald! S-ar potrivi excelent.

3. Nunțile funcky

incaltaminte comoda mirese vara

Foto: wedding.amerikanki.com

Distracția și stilul funky sunt ideale pentru miresele „nebunatice”, care se vor a fi în centrul atenției pe tot parcursul serii. Acestea ar putea opta pentru o pereche de teniși superconfortabili; cu ei ar putea juca și un set de tenis în timpul nunții (cu mirele său). Contrastul dintre o rochie de mireasă și teneșii „matrimoniali” vor uimi, dar și vor inspira. Cu atât de multe modele și culori disponibile, vei avea o mare varietate de opțiuni, sau ai putea proiecta chiar propria ta pereche de teniși, folosind-te de imaginație sau Internet.

4. Nunțile „oceanice”

incaltaminte comoda mirese de vara

Foto: wedding.amerikanki.com

Pentru o nuntă de pe malul mării ai putea opta pentru o pereche de încălțăminte, pe cât de bizare, pe-atât de banale – șlapii de plajă. Desigur, s-ar putea crede că această încălțăminte nu face parte din codul vestimentar matrimonial, dar fii rezonabilă, doar nu vei putea merge prin nisip într-o pereche de pantofi cu tocuri „superînalte”, nu?

5. Nunțile „cu nuanțe ale altor culturi”

incaltaminte comoda mirese vara

Foto: wedding.amerikanki.com

Iar dacă ești o mireasă care vrea să împrumute din tradițiile altor culturi, de obicei, sandalele aurii nu dau greș niciodată. Dacă te căsătorești cu un bărbat de origine indiană, sau unul de origine turcă, sau poate unul din Thailanda – acestea vor fi ideale. Îndrăznește, fii o femeie cu personalitate.

P.S. Cele din urmă sunt ideale și pentru nunțile „oceanice”, deja rămâne la discreția ta pe care le alegi!

Distribuie articolul: