Îți oferim o serie de sfaturi utile pentru ca să te epilezi corect și sănătos. Site-ul român agențiadepresamondenă.com prezintă o serie de recomandări care te vor ajuta să faci o alegere bună între lama de bărbierit și ceara.

”Trebuie să ne epilăm cu ceară în zona intimă și sa evitam folosirea lamei de bărbierit. Nu doar ca firul de păr va crește mai gros, însă sunt șanse ca zona să se infecteze atât de la lama metalică, cât și apoi de la atingerea cu materialele textile ale hainelor sau ale lenjeriei intime”, a spus consultantul Oana Turcu.

”Este indicat să va epilați cu ceara, iar recomandarea mea ar fi ceara-miere Azulene. Este consistentă și elimină firele de păr fară a avea efecte secundare. Dupa epilare, pielea trebuie calmată”, adaugă aceeași sursă.

Sursa îndeamnă femeile să calmeze piele cu lapte, cu ulei de masline, urzică, mușețel și esență de portocală amară.

”Tineți minte că, înaintea epilatului, este indicat să va pregătiți pielea printr-un duș cu gel scrub, care deschide porii și lasă firul de păr să iasă la suprafață. Dupa epilat, dimineața si seara, pentru o îngrijire completă a problemei, se poate folosi și o cremă care favorizează exfolierea celulelor moarte, eliminând și firele “de sub piele””, a spus consultantul.

 

Distribuie articolul: