Trecerea în noul an, conform calendarului chinezesc are loc pe 10 februarie 2013. În mod normal, la acea dată ar trebui să sărbătorim trecerea dintre ani, dacă vrem să respectăm tradiția și să-l întâmpinăm destoinic pe Șarpele de Apă. Pe 31 decembrie, noi moldovenii petrecem anul care s-a scurs și îl întâmpinăm pe cel care vine. Să știi că Șarpele nu este capricios cu privire la modul și locul de întâlnire a Noului AN. Deci poți alege orice locație îți dorești și cu cine preferi.

Atenție!Ținutele în care întâmpini anul 2013 sunt importante. Așadar, e de dorit ca hainele să fie de culoare neagră, albastră sau verzui închis (ca șarpele) și nuanțele lor.

Nu uita de bucate! Pe masa de sărbătoare în noul an nu trebuie să lipsească fructele de mare, cele exotice, pește marin și ceva bucate originale, cu carne care să îi placă Șarpelui.

Casa poate fi decorată cu crengi de brad, cu ghirlande de culori închise, de exemplu albastru închis ori verde tot închis.

Rămâi cu noi! În scurt timp vor apărea informații despre anul 2013 pentru fiecare zodie în parte și prognoza astrologică a Republicii Moldova pentru anul 2013.

Distribuie articolul: