Sezonul lalelelor înflorite, din Olanda, a fost declarat deschis! Lanurile de lalele din Flevoland, nordul Olandei, încântă privirile, în aceste zile, datorită inflorescențelor care s-au deschis. Vrei să vezi cum arată aceste lanuri de poveste?

Solurile bine drenate din Flevoland permit oamenilor să se delecteze cu peisaje ca rupte din basme.

Pe câmpurile din Olanda există atât de multe soiuri de lalele, încât a trebuit să fie împărțite în fâșii mari și lungi, care transformă aceste câmpuri într-un adevărat mozaic de culoare.

La mijlocul lunii aprilie, aceste lanuri ademenesc fotografi, staruri și oameni simpli din toată lumea, care își iau bicicletele și hoinăresc pe aceste câmpuri, bucurându-se de frumusețea naturii și de aerul dulce, parfumat cu miros de lalele.

Grădina Keukenhof, din Olanda, a fost numită, oficial, cea mai mare grădină de lalele, din toată lumea.

Suprafața sa, de 70 de hectare, este alcătuită din plantații întregi de lalele, narcise, zambile și gladiole. Grădina, însă, este deschisă doar primăvara, când plantele decorative sunt înflorite.

Surse foto: www.distractify.com, www.dailymail.co.uk, www.dawn.com, www.dawn.com, www.organictulipfestival.com, curioushistory.com, greattripz.com

Distribuie articolul: