Mulţi o numesc “Femeia Perfectă”, dar revista Vogue a numit-o nu demult altfel, deoarece a aflat că viaţa ei este departe de a fi plină de fiţe.

 

Este vorba despre supermodelul brazilian Gisele Bündchen (pe numele complet Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen). După ce a devenit model din întâmplare şi a cucerit lumea, acum, la vârsta de peste 30 de ani are un corp perfect şi încă pozează sexy.

 

De câte ori se poate

Revistele se întrec în a o defini drept „cel mai bogat supermodel”, dar ea trăieşte într-o casa mică din Boston şi, de câte ori se poate, inclusiv de Crăciun, se mută în casa ei…din junglă. Vogue a numit-o la un moment dat “Mama pământului” după ce surprins-o chiar la ea „acasă”, într-o zi normală, în ipostaze la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.
Evenimente de fashion, haine scumpe, locaţii luxoase? În realitate Gisele se bucură de lucrurile simple, fără hainele de designer, bijuteriile scumpe şi strălucirea din jurul ei. Nu are o armată de asistenţi, ci doar pe mama şi pe sora ei geamănă, care o ajută cu copilul, Benjamin.

 

 

Invidiată pentru corpul ei

“M-am retras în locuinţa modestă din Boston, unde mă pot bucura de normalitate şi de familie”, spune Gisele. În ultimii şi-a petrecut mult timp nu în staţiuni de lux, ci în inima junglei, alături de Tom Brady, soţul ei.
Printre altele, Gisele este ambasadorul Naţiunilor Unite pentru mediul înconjurător şi luptă pentru natură şi pentru cei din jurul ei.

Invidiată pentru corpul ei perfect după o naştere, Gisele a explicat care este secretul ei: “Cred că foarte multe femei rămân însărcinate şi decid că pot să îşi transforme corpul într-un coş de gunoi. Eu am avut grijă la ce mâncam şi m-am îngrăşat foarte puţin”, a spus ea. “Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să fii recunoscător că exişti, că trăieşti şi că eşti sănătos!”.

 

Sursa/foto: www.evz.ro

Distribuie articolul: