Un chestionar care a fost completat de femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani a dovedit că femeile se întorc mai des decât s-ar crede în patul foștilor iubiți. Cele mai multe dintre femeile care fac asta consideră că fostul partener era mai bun decât actualul.

Tu ce fel de sex preferi?

Studiul a mai dovedit că aceste reveniri în trecut implică în mică măsură componența afectivă fiind aventuri de scurtă durată, de dragul vremurilor trecute. Conform răspunsurilor la chestionar 4 din 10 femei găsesc sexul cu fostul mai satisfăcător decât cu partenerul curent, iar 38% dintre femeile care au luat parte la studiu au mărturisit că au avut parte de cel mai bun sex din viața lor într-o relație anterioară. Cu toate acestea, doar 29% dintre bărbați au declarat că cel mai bun sex l-au trăit cu o fostă parteneră.

În ceea ce-i privește pe bărbați, care și ei au răspuns la un chestionar similar, s-a concluzionat ca 71% dintre bărbați au declarat că cel mai bun sex l-au avut cu partenera actuală, în timp ce doar 62% dintre femei au răspuns afirmativ la această întrebare.

De asemenea, analiza a mai scos la lumină și faptul că 7% dintre femei și bărbați au afirmat că prima iubire a fost cea mai fierbinte din punct de vedere sexual, și tot 7% dintre repondenți au recunoscut că cel mai bun amant a fost un prieten foarte apropiat partenerului.

Sex cu fostul iubit?

La capitolul aventuri de o noapte rezultatele arată că acestea nu aduc cele mai tari partide de sex, contrar a ceea ce s-ar putea crede. Doar 4% dintre femei și numai 3% dintre bărbați au spus că cel mai bun sex a fost o aventură de-o noapte.

4 mituri despre sex

În replică, 68% dintre femei și 59% dintre bărbați au spus că sunt mulțumiți de viața sexuala cu actualul partener și că relațiile intime au devenit din ce în ce mai bune pe măsură ce relația s-a consolidat în timp.

Sursa:  www.femeia.ro

Distribuie articolul: