Un al treilea film „Sex and the City” urma să devină, în curând, realitate. Există un scenariu, o intenție de a începe filmările în această toamnă și acordul a trei… dintre divele serialului.

Acest film nu se va face din cauza pretențiilor exagerate ale lui Kim Cattrall (61), cea care i-a dat viață nimfomanei Samantha Jones în această producție. Știrea a fost confirmată, acum două zile, de către SJP, cu ocazia unui eveniment la care a luat parte în New York. Surse apropiate companiei de producție Warner Bros susțin că actrița Kim Cattrall a cerut să îi fie produse și alte filme în care este aceasta implicată, în schimbul apariției sale în acest al treilea film. Warner Bros a refuzat acest lucru și a trebuit să anuleze producția, simțind că nu este corect să se facă un film cu distribuția incompletă.

DENVER, CO - JUNE 23:  Kim Cattrall attends SeriesFest: Season Two at Sie FilmCenter on June 23, 2016 in Denver, Colorado.  (Photo by Jason Bahr/Getty Images for SeriesFest)

Pe de altă parte, actrițele Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon și-au dat acordul de a apărea în acest nou film și au semnat pentru aceleași salarii, iar, acum, sunt foarte dezamăgite de anularea proiectului, scrie okmagazine.ro.