Ai automobilul în reparație? Vrei să ajungi la o întâlnire importantă, dar nu ai chef de transport public, rute incerte și timp pierdut? Este momentul să alegi avantajele serviciilor de chirie auto în Chișinău, o practică comodă pentru orice automobilist. De ce și care sunt avantajele acestui tip de servicii află din rândurile ce urmează.

1. Este rapid și la îndemâna oricui

Imaginează-ți situația în care trebuie rapid să faci un drum, de exemplu, la nordul Republicii Moldova. Este un traseu relativ lung, ia mult timp și câteodată costurile la transport public sunt mult prea mari. De ce să nu apelezi la o companie care oferă mașini în chirie la prețuri accesibile? E o alegere rapidă, care presupune doar să deschizi site-ul sau să accesezi telefonic serviciile oferite de compania BradusAutoRent.

În doar câteva clipe poți să alegi modelul de mașină care ți se potrivește, cu un anume volum de consum al combustibilului și cu o anume capacitate a motorului, astfel încât călătoria ta să fie cât mai convenabilă.

2. Poți experimenta alegând diferite modele de mașini

De ce ar trebui să te oprești doar la o mașină când poți testa o groază de modele, de la cele mai compacte, precum este Toyota Avensis, la cele mai mari, destinate off-road, precum e Honda CR-V. 

Poți încerca să apelezi la servicii de închiriere auto și atunci când ești în impas cu alegerea viitorului automobil personal, deoarece în acest fel ai libertatea de a „simți” mașina și de a experimenta cu diverse proprietăți tehnice ale acesteia pe distanțe lungi.

4. Este mult mai accesibil din punct de vedere financiar

Imaginează-ți care sunt costurile de întreținere ale unui automobil, iar acum calculează prețul unei închirieri auto, care, la BradusAutoRent depinde de durata preluării automobilului. Respectiv, să luăm ca exemplu situația în care vrei o Toyota Auris Hybrid din 2012. Aceasta se poate închiria la costul de 30€/ zi – pentru intervalele între 1-3 zile, același autovehicul va costa doar 18€/ zi pentru perioade de la 30 de zile.

Deci, dacă ai chef de o vacanță prin țară sau poate ai deplasări de serviciu, atunci serviciile de chirie auto îți vin mănușă. Contactează online echipa BradusAutoRent, alege automobilul care ți se potrivește și savurează plăcerea călătoriilor alături de cei dragi.

Portofoliul de mașini disponibile se actualizează constant, ceea ce îți permite oricând să alegi modelul dorit.

 BradusAutoRent – călătorește cu stil și confort!

Distribuie articolul: