Dacă fiecare dintre noi pur și simplu aruncă șervețelele demachiante, după ce le-a folosit, atunci americanca despre care îți vom folosi mai jos, a decis să le ofere o a doua viață - un artistică. Cum a decis aceasta să le utilizeze în continuare, vei vedea mai jos.

Akilah Hughes este recunoscută, în SUA, ca și om al umorului, extrem de pasionat de glume și de cosmetice. Cosmetologul său personal i-a recomandat să folosească șervețelele de unică folosință pentru eliminarea urmelor de machiaj, ceea ce femeia a și pus imediat în aplicare.

Folosind pentru prima oară un astfel de șervețel, Akilah a observat că urmele rămase pe suprafața acestuia, arată foarte interesant, așa că a decis să le colecționeze.

foto: hellogiggles.com

foto: hellogiggles.com

„Aceste mici portrete îmi amintesc despre ce am făcut, am simțit și am văzut în acele zile, în care am purtat respectivele machiaje”, comunică Akilah, pe blogul său virtual. 

Americanca a decis să nu-și arunce „autoportretele”, iar acum, acestea stau atârnate în sala sa de baie și sunt încărcate cu amintiri. Vă amintesc, cumva, aceste portrete, de stilul pictural avangardist?

foto: arhiva personală

 

Distribuie articolul: