Piperul irită, enervează, te face să strănuţi, dar te şi întoarce la realitate, îţi curăţă ochii, îţi ascute simţurile. Din acest motiv, Vă invităm miercuri, 26 februarie, ora 19.00, în sala Răut a Leogrand Hotel and Convention Center, la o seară plină de spirit, poezie, piper şi alte condimente usturătoare, oferite de efervescentul şi acidul poet Mircea DINESCU şi temperatul, dar nu foarte blajinul istoric literar Mihai CIMPOI.

Mircea Dinescu este un poet, scriitor, publicist, om de televiziune şi de afaceri din România. După Revoluţia din decembrie a fost ales preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România.

Cărţile poetului Mircea Dinescu au fost răsplătite cu numeroase premii, printre care Premiul Academiei Române şi Premiul Uniunii Scriitorilor din România. În prezent este proprietar al mai multor publicaţii. Tot el este fondatorul portului dunărean cultural Cetate (Dolj), primul “port cultural” din Europa, gastronom şi hedonist.

Mihai Cimpoi este o personalitate de excepţie, critic şi istoric literar de marcă şi un om de cultură implicat activ în viaţa civică a Basarabiei. Din septembrie 1991 până în octombrie 2010, a fost președinte al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova.

Intrarea este liberă. Eveniment realizat de Clubul PUNKT în colaborare cu Revista PUNKT şi Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău.

P

Distribuie articolul: