Nu e tipul de politician care își afișează prea mult pe internet viața privată, însă de data asta a făcut o excepție. Sergiu Sîrbu și soția sa, Ina Verejan, au publicat, pe internet, câteva poze în care apare chiar ea, Amina – fetița de un an și trei luni a cuplului. 

Deși au fost plecați, recent, în România, la munte, Sergiu Sîrbu și soția sa s-au întors la Chișinău. Amina a fost dusă, ieri, de către ambii părninți, la un centru de distracții pentru copii, din capitală. Deși nu au afișat chipul fetiței, atât Sergiu Sîrbu cît și soția sa, și-au arătat interesul față de joacă și distracție împreună cu Amina.

„Soția este foarte responsabilă, grijulie și face tot posibilul să trăim o adevărată poveste”, spunea Sergiu Sîrbu, într-un interviu anterior, pentru Revista noastră.

Nu i-am putut admira trăsăturile chipului, dar, din câte știam, Amina îi seamănă mai mult tatălui: „Prietenii și rudele spun că îmi seamănă. Dar totuși ar fi bine să fie o personalitate distinctă, cu carismă și individualitate. Iar de la părinți să ia doar calitățile bune!”, mai spunea politicianul. Amina Sîrbu a început să facă primii pași chiar de ziua de naștere a tatălui său. 

Precum se vede din fotografiile apărute anterior pe internet, Ina Sîrbu afișează în continuare o ținută impecabilă, continuând să slăbească vizibil.

Foto: Arhiva Personală/Facebook

Distribuie articolul: